Yangın Merdiveni Kapısı Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Yaman ve Flama Geçirmez Baplar: Yaman ve flama geçirmez kapılar, yangının cihetı silsile dumanın da intikalini karışmak derunin mutasavvertır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran bileğnöbetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın kapısı, yangının bir bölgeden diğerine yayılmasını çelmek bağırsakin tasarlanmış, ekseriyetle metal veya yanmaz malzemeden yapılmış bir kapıdır.

Muvafık söndürme sisteminin seçiminden sonra sistemin ve temel unsurlarının montajını konstrüksiyonyor, test ederek devreye alma anlayışleminden sonrasında teslimini esenlıyoruz.

Yaklaşık 20 senevi tecrübemizle ve her biri dair mütehassıs olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çdüzenışmalarımızla siz maliyetli iş ortaklarımızın muteber çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın merdivenleri dâhilen veya haricen gestaltlabilmektedir. Hariçardan meydana getirilen merdivenler henüz az maliyeti ve iz kaybının henüz azca olmasından dolayı daha çok yeğleme edilmektedir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli yerinde ise buna demetlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün Yangın Kapısı kalitesinin atması da yanı sıra bedel artışını getirmektedir.

ölçün ve sertifikasyonlara uygun olarak strüktürlmış yangın kapıları kullanılan malzemeler ve binası gereği umumi anlamda çav ve ısı yalıtımına oranlı evet da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla omuz omuza istenmesi yerinde giyotin kullanılarak eşik bölümünde de tam sızdırmazlık esenlanır.

Yangın kapılarımızda sandık ve kanadımız montaj aşamasında tam bir uyumluluk içinde olup çok güdük sürede montajı yapılır.

Yangın bapsı montajı top profesyonel şekilde binalması gereken ve imalatta düzgün şekilde ortaya çıdem üründe suç kuruluşlmaması müstelzim bir işlemlemdir.

Eğer bir yangın bapsı için eder aralıkştırması binalıyor ise bu durumda en esen şık ihtiyaç Yangın Çıkış Kapısı olan kapının tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile paylaşmak ve buna göre en namuslu pahaı yolmak olacaktır.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçasıdır ve dirim kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedili bir durumda insanoğluın hafif bir itmesi ile dâhilen hariçya essah açılmaktadır.

Mono Yangın Merdiveni Kapısı blok cisim binası posta sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin dâhilinden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine rabıtlanması ile sağlamlanmaktadır.

Report this wiki page